Hallo en leuk dat u mijn website bezoekt! Graag vertel ik hier iets meer over mijzelf en de trimsalon Clean Paws.
Mijn naam is Astrid Kouwenhoven, samen met mijn man en onze hond Beer wonen we al jaren met veel plezier in Westerhaar. Wij zijn al jaren fan van het ras de Berner sennenhond, dit is ook de reden dat deze hond centraal staat in het logo van mijn bedrijf. 

Sinds jaar en dag ben ik geboeid door dieren, niet vreemd dus dat ik hiervan mijn beroep heb gemaakt! In 2017 heb ik mijn opleiding tot dierverzorger behaald en sindsdien heb ik gewerkt in verschillende dierenasielen en in een dierenpension. Al vrij snel kwam ik erachter dat ik meer uitdaging in mijn werk zocht en zodoende ben ik mij gaan inlezen in vachtverzorging. Ik ben toen de opleiding tot hondentrimmer gaan volgen naast mijn werk en heb al bij verschillende trimsalons in de ‘keuken’ kunnen kijken. 

In 2021 zijn we begonnen met de verbouwing van onze garage waar begin 2022 de laatste hand aan is gelegd. Hiermee is voor mij een droom uitgekomen, een eigen trimsalon aan huis; Clean Paws! In mijn werk ga ik niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit. Als ik mijzelf mag omschrijven dan zou het ‘perfectionistisch’ zijn. Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om uw trouwe viervoeter op zijn mooist weer terug te geven aan het einde van een trimbeurt. 

Momenteel doe ik het trimmen naast mijn werk bij het dierenasiel in Zwolle dus ben ik enkel geopend op afspraak.

Ik hoop u en uw viervoeter(s) te mogen verwelkomen in mijn salon, graag tot dan! 




Contact

Astrid Kouwenhoven
0657312488
info@cleanpaws.nl

Adres

De Vecht 3
7676 EM
Westerhaar-Vriezenveensewijk

Openingstijden

Telefonische bereikbaar op:

Maandag: Gesloten

Dinsdag:9:00 tot 18:00

Woensdag: 14:00 tot 18:00

Donderdag: 14:00 tot 18:00

Vrijdag: 14:00 tot 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

De trimsalon is alleen geopend op afspraak