Prijzen

Prijsopgaven vinden plaats op basis van de op dat moment geldende prijzen. Diensten en/of goederen die niet benoemd zijn in de prijsopgave, worden afzonderlijk doorberekend. Dit kan bijvoorbeeld een hond zijn waarvan de vacht in veel slechtere staat verkeerd dan in eerste instantie overeengekomen. Het meerwerk wat hiermee gemoeid is, zal worden doorberekend.


Afspraken

Op het moment dat een afspraak is gemaakt, hetzij mondeling en/of schriftelijk, is deze bindend.

Diensten

De levering van de aangeboden dienst vindt plaats in de trimsalon “Clean Paws”. De hond wordt op de overeengekomen dag en tijd gebracht en weer opgehaald. Eventuele afwijkingen in deze afspraken zijn voor rekening en risico van de eigenaar van de hond. Afwijkingen kunnen ontstaan door meerwerk door bijvoorbeeld een slechtere staat van de vacht dan in eerste instantie overeengekomen.

Overmacht

Mocht de afspraak om wat voor reden ook niet door kunnen gaan, dan wordt de overeenkomst opgeschort zolang deze door overmacht niet plaats kan vinden. Als de afspraak niet binnen 2 weken kan plaats vinden, kan zowel de klant als “Clean Paws” de afspraak annuleren.  Onder overmacht vallen alle omstandigheden die buiten de macht van “Clean Paws” liggen die van dusdanige ernst en/of omvang zijn dat de afspraak redelijkerwijze niet door kan gaan.


Aansprakelijkheid

Trimsalon Clean Paws is niet aansprakelijk voor schade van welke vorm dan ook. Wanneer er sprake zou zijn van schade, dan is Trimsalon Clean Paws beperkt tot de in rekening gebrachte kosten door de desbetreffende dierenarts.


Betaling

De aangeboden diensten dienen contant of per betaalverzoek betaald te worden. Als de klant niet aan deze voorwaarde kan voldoen is deze van rechtswege in gebreke. In dit geval kan het behandelde dier worden achtergehouden tot de klant aan zijn verplichting tot betaling heeft voldaan. Eventuele kosten die gemaakt moeten worden vanwege het achterhouden van een dier worden doorberekend aan de klant.

Bij het niet tijdig annuleren van een afspraak dient er alsnog betaald te worden. Hiervoor zijn de volgende regels opgesteld:

  • Wordt er langer dan 2 dagen voor de afspraak geannuleerd, dan zijn er geen kosten verschuldigd.
  • Wordt de afspraak geannuleerd tussen 1 en 2 dagen in voren, dan is de klant de helft van het overeengekomen bedrag verschuldigd.
  • Wordt de afspraak 1 dag, of korter, in voren geannuleerd, dan is de klant het volledige overeengekomen bedrag verschuldigd.

Geschillen

Op afspraken die zijn afgesloten met trimsalon Clean Paws is het Nederlandse recht van toepassing.

Contact

Astrid Kouwenhoven
0657312488
info@cleanpaws.nl

Adres

De Vecht 3
7676 EM
Westerhaar-Vriezenveensewijk

Openingstijden

Telefonische bereikbaar op:

Maandag: Gesloten

Dinsdag:9:00 tot 18:00

Woensdag: 14:00 tot 18:00

Donderdag: 14:00 tot 18:00

Vrijdag: 14:00 tot 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

De trimsalon is alleen geopend op afspraak